Een vereniging voor beelddenkers of multi talent leiders?

Waarom?

Beelddenkers of Multi Talent Leiders zijn snelle denkers en combineren verschillende van hun talenten en interesses. Omdat ze ook nog op een andere manier kijken en werken, staan ze vaak alleen binnen een team of bedrijf.

Leidinggevende, collega’s of medewerkers hebben moeite om hun voorstellen en ideeën te kunnen volgen. Hun brede kennis en ervaring maakt het lastig om hun waarde juist in te schatten. 

Terwijl het net de medewerkers zijn die alles in vraag durven stellen en voor vernieuwing zorgen met hun andere kijk en aparte aanpak.

Het Multi Talent Leiders netwerk wil deze bijzondere profielen samenbrengen zodat ze elkaar inspireren en motiveren om hun bijzondere beelddenkerskwaliteiten verder te ontwikkelen.

Als een Multi Talent Leider zijn beelddenkerskwaliteiten leert gebruiken, zie je onmiddellijk de voordelen zowel voor de persoon zelf als het team!

Het Multi-talent Leaders Netwerk is een veilige haven waar beelddenkers en gelijkaardige profielen elkaar ontmoeten.

Multi-talent Leider lid

12 maanden lidmaatschap
575 Jaarlijks ex BTW
  • Toegang tot het online discussieforum
  • 10 Online Netwerkcafés
  • Toegang ledennetwerk

Waaruit bestaat je lidmaatschap?

Via het online discussieforum kan je vragenstellen.

Wanneer? Op elk moment van de dag 24/24uur – 7/7dagen

Tijdens elk van deze maandelijkse online sessies gaan de deelnemers in gesprek rond een bepaald onderwerp of thema waar beelddenkers regelmatig mee geconfronteerd worden.

Hoewel elke deelnemer uit een andere bedrijf of sector komt, zijn de problemen of uitdagingen gelijkaardig en herkenbaar. Hier wordt kennis en ervaring uitgewisseld, worden oplossingen bedacht of gewoon van gedachten gewisseld met collega beelddenkers. Het zijn allemaal even snelle denkers die met plezier vanuit totaal andere hoeken meekijken naar jouw probleem.

Wanneer?
Op een vaste dag in de maand van 13u-14u (uitz. juli & augustus)

Je hebt de mogelijkheid om via het afgesloten Multi-Talent Leader platform persoonlijk contact te maken met andere leden van het netwerk.

Wanneer? Op elk moment van de dag 24/24uur – 7/7dagen

Voor wie?

Voor elke professional of leider die zich herkent in de kenmerken van een de volgende profielen zoals:

beelddenker, visueel-ruimtelijke denker, multi-getalenteerde bruggenbouwer, multitalent leider, multi-talent leader, polymath, multi-potentialist, multi-talented, maverick, learnatics, T-shaped professional, Tree-Shaped profile, dwarsdenker, creatieve generalist, multipassionates, talent verbinder, getalenteerde connector, neo-generalist, renaissance man of vrouw, een overtreffende trap professional, jack of all trades, rebel, dwarskijker, omdenker, enz.

Welke benaming of label je ook verkiest, dit kan je helpen om rust te vinden: Je bent niet alleen er zijn nog mensen die zo denken en werken.

Het anders-zijn, gaat pas op een positieve manier voor jou werken als je ontdekt hoe je dit kan omdenken naar een positieve meerwaarde:
Op dat moment ga je deze bijzondere talenten verder ontwikkelen in plaats van te blijven vastklampen aan de tekorten die anders-zijn met zich meebrengt.

Jouw meerwaarde voor je bedrijf of organisatie, zijn net deze bijzondere kwaliteiten!

Wat vertellen deelnemers?

Caroline Heirwegh – Account Manager

Wie is de community manager?

Saskia Smet van Numentum, is als sparring partner, adviseur, facilitator, trainer, coach en mentor beschikbaar voor alle leden. Ze zet haar expertise in om kennis te delen en de leden met elkaar te verbinden.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Je persoonlijke lidmaatschap loopt gedurende een periode van 12 maanden. Het kan op elke moment ingaan.

Het wordt jaarlijks vernieuwd en gefactureerd. Je ontvangt 2 weken voor de hernieuwing een email met de aankondiging dat je lidmaatschap verlengd wordt. Dit geeft je de kans om tijdig extra informatie te bezorgen voor op je factuur of je lidmaatschap voor de facturatie op te zeggen.

Je bestelt en betaalt onmiddellijk online waarna je lidmaatschap ook automatisch begint te lopen.

Wat als ik met een andere manier wens te betalen dan direct online?
Neem contact op met Saskia zodat ze samen met jou naar een oplossing kan zoeken.

Je ontvangt direct na betaling een elektronische factuur.

Het is mogelijk om specifieke referenties op te laten nemen op de factuur. Als dit niet lukt met het online bestellen, neem contact op met Saskia zodat ze dit voor jou in orde kan brengen.

Voor niet-Belgische bedrijven is het mogelijk om de BTW direct te verleggen.

Als je als particulier lid wil worden, dan is het mogelijk om de factuur van het lidmaatschap gespreid te betalen.

Neem contact op met Saskia zodat ze samen met jou de mogelijkheden kan bespreken.

Wil je eerst de mogelijkheden met Saskia bespreken?