Ontdek je unieke kwaliteiten als beelddenker of multi-talent leider!

Ontwikkel je multi-talenten op de manier die bij je past.

Multi Talent Connector programma van Numentum: kennis, inzichten, oefenen en experimenteren
"Ik had op het traject ingeschreven, omdat ik me geraakt voelde door je wekelijkse blogs. Ik heb daarom ook veel gehad aan je informatie tijdens dit traject. Daarnaast heb ik de online-sessies erg gewaardeerd. Ik merkte wel dat wanneer wij samen een gesprek hadden, ik daar meer mee kon, dan een sessie met meerdere personen. Dit traject heeft me geholpen in helder te krijgen hoe te staan in een gewijzigde organisatie. Om-denken is daarbij een belangrijk begrip. Zicht krijgen op diverse manieren van werken en denken, vooral het kwadrant is hierbij helpend. Dank voor de gesprekken en de adviezen!"
Wim Steller
MA (intern begeleider)

Waarom?

Bewuster leren werken met verschillende voorkeuren op het werk geeft rust, vergroot je zelfvertrouwen en creëert mogelijkheden om beter samen te werken. Zowel jij als je team halen hier voordeel uit!

Als je meerdere talenten en diverse interesses door elkaar gebruikt, is persoonlijk leiderschap absoluut noodzakelijk om doelgericht en efficiënt te blijven werken. Het vraagt om zelfkennis en zelfzorg om jezelf, zowel op je werk als in je privéleven, in balans te houden.

Pas in een volgende stap ga je werken aan de samenwerking met leidinggevende, collega’s, medewerkers, enz. Samenwerken op basis van wederzijds respect en vertrouwen begint met de juiste communicatiestijl.

"Hoe je het brengt." is minstens zo belangrijker als, "Wat je te vertellen hebt!" Jij bent immers de architect van jouw boodschap!

Wat?

Ontwikkel je multi-talenten kwaliteiten op de manier die bij je past zodat ze jou gaan helpen om de samenwerking met je leidinggevende, collega’s en medewerkers te verbeteren.

In dit programma leer je hoe jij de verschillen gebruikt om de samenwerking te verbeteren: zodat jij gaat kiezen voor de taal die de ander begrijpt. Waardoor wederzijds respect en vertrouwen groeit.

Er zijn 3 basiselementen die als een rode draad doorheen dit programma lopen:l

Bewustwording van de verschillen

Verschillen creëren misverstanden:

 • Waar zitten de onderlinge verschillen tussen je collega’s en medewerkers en jezelf?
 • Wat zijn jouw persoonlijke voorkeuren?
 • Welke invloed hebben deze verschillen op de samenwerking?

Zelfzorg en zelfkennis

Het begint bij jezelf.

Zolang je op dezelfde manier blijft denken en praten, verandert er niets aan het onbegrip en de frustratie. Enkel de twijfel aan je eigen kennis en kunde zal groeien waardoor je zelfvertrouwen afneemt.
Persoonlijk leiderschap leert je om je kwaliteiten en voorkeuren optimaal te gebruiken in elke situatie. Het helpt je om rustig en in balans te blijven.

Samenwerken begint met communicatie

Dit zorgt voor extra mogelijkheden.

Je krijgt meer begrip en erkenning als je jezelf tijdelijk gaat aanpassen aan de taal en de behoeften van collega’s, medewerkers of klanten. Hierdoor groeit het wederzijds respect. Mensen gaan elkaar waarderen op basis van hun kwaliteiten en ervaring wat zorgt voor meer verbondenheid binnen de groep.

Om je te begeleiden bij de ontwikkeling van je multi-talenten en beter en efficiënter te kunnen samenwerken, is het Multi-Talent Connector programma ontworpen.

Wat vertellen deelnemers?​

Waaruit bestaat dit 3-maanden programma?

Multi Talent Connector

Individueel online Traject
750 3 maanden
 • Neethling Brain Instruments® (NBI) onderzoek
 • Cursusdocumentatie
 • 3 Online individuele Vraag & Antwoord sessies
Online

Individueel onderzoek Neethling Brain Instruments® (NBI)

Het programma start met het invullen van de online vragenlijst van het breinvoorkeur. Dit onlineonderzoek is ontwikkeld door professor Kobus Neethling (Zuid-Afrika).
Het breinprofiel geeft inzicht op welke manier een persoon het liefst communiceert, overlegt, contacten legt, leidinggeeft, besluiten neemt, oplossingen vindt, leert, kennis overbrengt of de toekomst vormgeeft.

Wanneer? Bij de start van je traject

Cursusdocumentatie

Deze is ingedeeld in 7 hoofdstukken elke bestaande uit:

 • lesvideo’s met theoretische achtergrond informatie (meer dan 20 lesvideo’s in totaal meer dan 8 uur video)
 • reflectie opdrachten en oefeningen
 • ondersteunende documentatie zoals praktische checklijsten, handige draaiboeken, overzichten met de behoeftes en verwachtingen van de verschillende profielen
 • Inspiratie tips om nog dieper in de materie te duiken

Je bekijkt de lesvideo’s en werkt aan de opdrachten waar en wanneer het jou past aan jouw persoonlijk traject.
Jij werkt in alle rust en kan je kostbare tijd optimaal gebruiken. Je verliest geen tijd met reizen (geen files of vertraging met openbaar vervoer), aangezien het grootste deel van dit programma via internet verloopt.

Dit zelfstudie pakket helpt en ondersteunt je persoonlijke groeiproces waardoor de individuele sessies met Saskia maximaal kunnen gebruikt worden voor de bespreking van jouw concrete problemen.

De cursusdocumentatie kan je terugvinden op het online op het Multi Talent Leader Platform (het leer- en community platform van Numentum).
Met je persoonlijke toegangscode, heb je gedurende de volledige duur van het traject op elk moment toegang tot het leer- en community platform.

Wanneer? Op elk moment van de dag 24/24uur – 7/7dagen beschikbaar gedurende 6 maanden

3 Individuele Vraag & Antwoord sessies (Online)

Je mag 3 individuele Vraag & Antwoord sessies inplannen tijdens de duur van je traject.

Tijdens deze sessies beantwoordt Saskia jouw vragen en geeft extra toelichting. 

Wanneer? 3 Individuele Vraag & Antwoord sessies (op afspraak gedurende het traject van 3 maanden)

Voor wie?

Voor elke professional of leider die zich herkent in de kenmerken van een de volgende profielen zoals:

beelddenker, visueel-ruimtelijke denker, multi-getalenteerde bruggenbouwer, multitalent leider, multi-talent leader, polymath, multi-potentialist, multi-talented, maverick, learnatics, T-shaped professional, Tree-Shaped profile, dwarsdenker, creatieve generalist, multipassionates, talent verbinder, getalenteerde connector, neo-generalist, renaissance man of vrouw, een overtreffende trap professional, jack of all trades, master of none, rebel, enz.

Dit traject is voor elke multi-getalenteerde leider die zelf aan de slag wil gaan om bewust te leren omgaan met hun persoonlijke voorkeuren. Die inzicht en theoretische informatie wil krijgen om:

 • bewuster te worden van de verschillende stijlen en behoeften;
 • zelf de eerste stap te zetten;
 • communicatie wil gebruiken om rust en vertrouwen te creëren zodat de samenwerking vlotter verloopt.

Kortom, efficiënter werken voor multi-getalenteerde leiders!
Dit is een intensief en interactief begeleidingstraject deels individueel, deels in groep. Hoe meer tijd en energie je investeert, hoe groter de stappen die jij op het eind van het programma gezet zal hebben.

Wie is je begeleider tijdens dit traject?

Saskia Smet werkt als sparring partner, adviseur, facilitator, trainer, coach en mentor voor multi-getalenteerde leiders. Ze zet haar expertise in om jou meer rust en zelfvertrouwen te bezorgen zodat:

 • communicatieproblemen en misverstanden afnemen,
 • zowel de rust die jij ervaart als je efficiëntie en productiviteit toenemen,
 • verbindend samenwerken met je collega’s, medewerkers of klanten vlot beter.

Je krijgt toegang tot Saskia’s expertise-koffer gevuld met meer dan 30 jaar kennis en ervaring uit de bedrijfswereld zoals: coaching–, communicatie- of creativiteitstechnieken, projectmanagers-, procesmanagement-, of kwaliteitsmanagement-skills, businessmodellen, persoonlijk leiderschap en ondernemerschap.

Saskia kijkt er naar uit om je te zien groeien en ontwikkelen tijdens dit persoonlijk traject!

Wat vertellen deelnemers?​

Veel gestelde vragen (FAQ)

Beelddenker, visueel-ruimtelijke denker, multi-getalenteerde bruggenbouwer, multi-talent leider, multi-talent leader, polymath, multi-potentialist, multi-talented, maverick, learnatics, T-shaped professional, Tree-Shaped profile, creatieve generalist, multipassionates, talent verbinder, getalenteerde connector, neo-generalist, renaissance man of vrouw, een overtreffende trap professional, jack of all trades, master of none, …

Welke benaming of label je ook verkiest, dit kan je helpen om rust te vinden:
Je bent niet alleen er zijn nog mensen die zo denken en werken.

Het anders-zijn, gaat pas op een positieve manier voor jou werken als je dit leert omdenken:
Op dat moment ga je deze extra kwaliteiten verder ontwikkelen in plaats van te blijven vasthangen aan de tekorten die anders-zijn met zich meebrengt. Jouw meerwaarde zit in die extra kwaliteiten!

Tijdens Numentum trajecten werken we actief aan dit omdenken en het zoeken naar mogelijkheden om jouw bijzondere kwaliteiten in te leren zetten.

Dit persoonlijk ontwikkel traject start zodra je aanmelding en betaling in orde zijn.
Je hebt 3 maanden toegang.
Je kan op elk moment starten .

Je bestelt en betaalt onmiddellijk online waarna je een uitnodiging krijgt voor het invullen van je breinvoorkeur onderzoek.

Wat als ik op een andere manier wens te betalen dan direct online?
Neem contact op met Saskia zodat ze samen met jou naar een oplossing kan zoeken.

Je ontvangt direct na betaling een elektronische factuur.

Het is mogelijk om specifieke referenties op te laten nemen op de factuur. Als dit niet lukt met het online bestellen, neem contact op met Saskia zodat ze dit voor jou in orde kan brengen.

Buitenlandse ondernemers kunnen bij de bestelling vragen om de BTW te laten verleggen mits opgeven van een geldig BTW-nummer.

Je betaalt dan het nettobedrag bij je bestelling en de BTW in je eigen land.

Wil je meer informatie over deze en andere trajecten van Numentum?